Σχετικά με μας
Η JK/Software είναι μία εταιρεία πληροφορικής, που εδρεύει στην Αθήνα και λειτουργεί επιτυχώς από το 2010.
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής, έχοντας διεκπεραιώσει διάφορα projects, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, desktop και mobile εφαρμογών, την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops όπως επίσης και την διαδικτυακή διαφήμιση και προώθηση.
Τα πρώτα μας βήματα ήταν δύσκολα και τα εμπόδια πολλά, αλλά το μεράκι και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, μας βοήθησαν να συνεχίσουμε.

Στόχος μας
Ο κύριος στόχος της JK/Software ήταν από την πρώτη στιγμή, η σχεδίαση και η ανάπτυξη ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων για τους πελάτες μας, απαλλαγμένα από σφάλματα, χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς τεχνολογίες, και προσφέροντας πάντα άψογη τεχνική υποστήριξη.

Μεθοδολογία
Η εμπειρία πολλών χρόνων μάς έχει υποδείξει ότι ο εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης κάθε έργου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αποτελεσματική επίτευξή του. Για τον λόγο αυτό, κάθε έργο προσεγγίζεται ως μοναδικό εγχείρημα ιδιαίτερων απαιτήσεων και ξεχωριστών αναγκών.
Ανάλυση Αναγκών
Κατανοούμε πως κάθε επιχείρηση έχεις τις δικές της ιδιαιτερότητες. Για τον λόγο αυτό, συζητάμε όλες τις ανάγκες που έχετε, με σκοπό να δούμε πως μια εφαρμογή ή ένα σύστημα μηχανογράφησης μπορεί να σας λύσει τα χέρια!
Πρόταση
Η έμπειρη ομάδα μας, αφού αναλύσει όλες τις ανάγκες και τις δυσκολίες του project, θα σας προτείνει τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, καθώς και την μηχανογραφική μας λύση για εσάς. Οι μηχανογραφικές μας λύσεις είναι γραμμένες στα μέτρα σας και δεν υπάρχουν φράσεις όπως “δεν γίνεται” ή “έτσι δουλεύει”
Υλοποίηση
Μόλις συμφωνηθεί ο χρόνος παράδοσης του Project, αρχίζει η φάση της υλοποίησης. Εκεί γίνονται σταδιακές αλλαγές στην επιχείρηση, ώστε να υπάρχει ευχάριστη μετάβαση στην νέα μηχανογραφική λύση!

Γιατί όμως να επιλέξω την JK/Software;

Η ομάδα της JK/Software αποτελείται αποκλειστικά από άτομα που είναι ασυναγώνιστα στον τομέα τους, με πολλές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία και ατέλειωτο μεράκι.
Το αποδεικνύουν οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες και συνεργάτες μας αλλά και οι πιστοποιήσεις που κατέχουμε για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψουμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα γνωρίσετε και εσείς το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητα των υπηρεσιών της JK/Software.