Καλωσήρθατε στη JK Software

Μια εταιρεία λογισμικού που από το 2010 δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη μας. Είμαστε μια ομάδα τεσσάρων αφοσιωμένων επαγγελματιών που πιστεύουν στη δύναμη της τηλεργασίας και της ευελιξίας.

Ο Στόχος μας​

Στοχεύουμε στο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες λογισμικού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Ειδικευόμαστε σε γέφυρες προγραμμάτων, ERP, WordPress και web apps, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που παρέχουμε είναι αξιόπιστο, αποδοτικό και εξατομικευμένο.

Η Κουλτούρα μας​

Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και αντανακλάται σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας και δημιουργούμε λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις πραγματικές τους απαιτήσεις. Παράλληλα, διατηρούμε ένα χαρούμενο και θετικό περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους μας, γιατί πιστεύουμε ότι οι ικανοποιημένοι εργαζόμενοι είναι η καρδιά της επιτυχίας μας.

Η ομάδα μας

Δημήτρης

Owner

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας. Αναλαμβάνει διάφορες ευθύνες, από τη διαχείριση πελατών και υπαλλήλων μέχρι την οργάνωση της εταιρείας.

Σεβαστή

Customer Support

Η φωνή του πελάτη στην ομάδα μας. Αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση πελατών και είναι η γέφυρα μεταξύ τους και των developers. Εργάζεται από το σπίτι της και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη.

Νίκος

Web Developer

Ο "νέος" της ομάδας! Ειδικεύεται στην ανάπτυξη web apps και γράφει PHP και Python. Προσπαθεί να είναι μέσα σε κάθε project, και σε κάθε task! Είναι πάντα έτοιμος να πάρει δράση, από όπου και αν εργάζεται.

Thumb
100
%
Project completion

Δημιουργώντας ισχυρά brands & ταυτότητες εταιριών

Ειδικοί στη δημιουργία αυτοματισμών, παρέχουμε λύσεις για την άμεση ολοκλήρωση εταιρικών διαδικασιών, ενισχύοντας την αποδοτικότητα. Οι καινοτόμες προσεγγίσεις μας επιτρέπουν την ταχεία υλοποίηση και βελτίωση των επιχειρησιακών λειτουργιών

  • Αυτοματισμοί

    Επενδύστε στους αυτοματισμούς της επιχείρησής σας, γλυτώνοντας χρόνο, έξοδα και λάθη. Κάνοντας πιο λειτουργικές τις διαδικασίες σας, καταφέρνετε να ελαττώσατε τα λάθη στο 0.

  • Οργάνωση

    Οι λύσεις μηχανογράφησής μας, είναι εδώ για να οργανώσουν τον τρόπο που εργάζεστε. Η άμεση πρόσβαση από παντού, στα εταιρικά σας δεδομένα, σας βοηθάει να οργανώσετε την εργασία σας ανά πάσα στιγμή από όποιο μέρος και αν είστε.

Shape
Οι ειδικεύσεις μας

Μοναδικές λύσεις για την επιχείρησή σας

Η ομάδα μας, σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες, διαθέτει εμπειρία σε ποικίλους τομείς τεχνολογίας, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους με αποτελεσματικότητα και καινοτομία

Κώδικας
100%
CONSULTING
98%
Marketing
96%
Εξυπηρέτηση πελατών
98%

Από το 2010 έχουμε συνεργαστεί με 800+ επιχειρήσεις.

Από το 2010, η ομάδα μας έχει συνεργαστεί με πάνω από 800 επιχειρήσεις, αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία και γνώσεις σε διάφορους τομείς. Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση της ομάδας μας σε μεγάλες τεχνολογίες, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις που συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών μας. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και η εστίασή μας στην καινοτομία είναι τα κλειδιά της επιτυχίας μας

Οι τεχνολογίες μας
Κριτικές

10,000+ Happy Customers